Download kleurplaat: draagbeer

Met dit mooie weer vinden we het echt tijd voor een draagwandeling. Echter is dat nu niet mogelijk en we weten allemaal waarom. Dat hoeft ons natuurlijk niet te beletten, om op afstand, samen toch wat doen. Onze kinderen zijn al helemaal fan van de berenjacht. (ken je de berenjacht nog niet, kijk dan snel op www.berenjachtkaart.nl). Wat berenjacht nog leuker maakt, is er samen dragend voor op pad te gaan. Natuurlijk houdt je je daarbij wel aan de overheidsrichtlijnen. Of je nu zelf lekker in het draagsysteem zit, of je zelf je pop of knuffel meeneemt, maakt niet uit. Wie weet worden jullie ook gespot door andere jagende kinderen.

Geinspreerd door de berenjacht, hebben we al een beer achter het raam hangen, maar nog geen draagbeer. Deze zal er ergens in de komenden dagen komen te hangen.
Om de draagliefde te delen, hebben we hem als kleurplaat voor jullie gemaakt.

Print hem uit en kleur hem in. Maak er een foto van en stuur hem met je naam en emailadres naar info@draaguitleen.nl. Onder de inzendingen verloten wij een poppen-meitai.
Je mag hem natuurlijk ook op het raam hangen, om te laten zien dat jullie ook mee doen aan de berenjachtdraagwandeling.

De wedstrijdvoorwaarden:
– deelname is geheel vrijblijvend en vereist geen uitgaven, anders dan voor het downloaden, printen, inkleuren, scannen/fotograferen en insturen.- verloting gebeurt door blind te trekken, iedereen heeft immers zijn best gedaan- trekking vind plaats op 1 mei 2020. Wil je deel nemen moet je tekening uiterlijk 30 april 2020 om 23:59uur in onze mailbox zitten.- inzendingen graag mailen naar info@draaguitleen.nl onder vermelding van “berenjacht”. Het mag een foto of scan zijn van je mooi tekening, zodat je er zelf ook nog van kunt genieten.
– de winnaar zal bekend gemaakt worden op onze sociale media en tevens een email ontvangen
– door je tekening in te zenden ga je akkoord met deze voorwaarden en geef je DraagUitleen het recht o de foto op sociale media te plaatsen. Dit zal gebeuren met vermelding van je naam, want ere wie ere toekomt, maar zonder je emailadres.