Ouders Natuurlijk Beurs (Doorwerth) – Huren

geplaatst in: actievitieten, Blog | 0

Zaterdag 10 juni ben ik niet te bereiken. Niet thuis, noch per mail, telefoon, app of Facebook, maar wel in levende lijve op de Ouders Natuurlijk Beurs. Daar sta ik een groot deel van de dag in de tent van de Vereniging van draagdoekconsulenten. We hebben ruim 80 verschillende dragers en geven heel de dag advies. Meer informatie daar over, lees je in de flyer hier naast.

Aangezien wij veel dragers/draagzakken hebben en de meeste mee gaan om dit mogelijk te maken, kunnen ze pas na zondag weer gehuurd worden. Maandag doen we weer een rondje post 😉
OF, als je op de ONbeurs bent, kun je vanaf 18 uur ter plekke in de tent wat komen huren. We willen zo lang mogelijk iedereen in de gelegenheid stellen om zo veel mogelijk verschillende dragers te kunnen testen, dus echt pas aan het einde. Loopt het echter eerder leeg, dan kun je eventueel wel eerder komen vragen.

Let op! Dragers die vooraf gereserveerd zijn met een startdatum in de week na de beurs worden niet verhuurd.

Hoe werkt het:
– eerst komt, eerst maalt. Op de dag zelf reserveringen aannemen is vanwege de drukte niet te doen.
de kosten en de borg zijn hetzelfde als normaal, maar je hebt natuurlijk geen verzendkosten om hem te ontvangen.
– je vult ter plekke een huurovereenkomst in. Weet je nu al dat je wilt huren, lees dan alvast de algemene voorwaarden.
– de borg kun je contant of met pin betalen.

Wil je een van onze poppenmeitais kopen of een product huren wat we niet mee hebben, koop,cq. reserveer hem uiterlijk vrijdag voor 20:00u. Kies voor ‘afhalen op de ONbeurs’ als ophaaloptie en dan nemen we hem mee. Zoek me op bij de tent, of, als ik daar niet ben, bel me dan even. Vanwege de te verwachte drukte, graag van te voren betalen met iDeal.

Wil je gewoon even ‘hoi’ komen zeggen, ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

 

 

         

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *