2 jaar DraagUitleen – DraagTassen

geplaatst in: Blog | 0

2 jaar geleden lanceerden we DraagUitleen als zelfstandige naam. Dit konden we natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Zeker niet in combinatie met het feit dat we komende maand al 5 jaar verhuren en consulten geven onder de naam DraagPracht.

Met deze verjaardag introduceren we onze nieuwste handigheid…

Al jaren geven we bij de verhuur van onze producten ook de handleiding mee. Vaak komen mensen echter al met hun handen vol aan (tas, portemonnee, kinderen, speeltje…. ), je kent het wel, als ouder zijnde. Daar moet dan ook nog een draagsysteem en handleiding  bij.

Vanaf vandaag geven we daarom alle onderdelen bij een verhuur mee in de speciale DraagUitleen-tas. Deze mag je tijdens de verhuur gewoon gebruiken en je levert hem met het product en de handleiding weer in.

Bewaren