Zomervakantie: Tijd voor gezin en plannen 2019

geplaatst in: Blog | 0

Van 22 juli tot 2 september hebben onze kinderen vakantie. Dit betekent kindergeluiden tijdens telefoon-gesprekken, dagjes weg met het gezin en oppas zoeken voor tijdens consulten.

Voor de verhuur betekent het ook, dat we minder vaak thuis zullen zijn voor ophalen, naar de post brengen en terug brengen. Ook kan het zijn, dat je niet te maken krijgt met Peter of Talli, maar met een van onze super fijne familieleden die ons helpt.

Huren:

LEKKER OP TIJD?
Weet je nu al dat jij in deze periode iets wilt huren en wil je er zeker van zijn dat het kan, reserveer dan snel online, zo kunnen wij zorgen, dat alles overzichtelijk is voor ons zelf, maar ook voor onze ondersteuning. Ook weet jij dan zeker dat het product ook echt voor je vast staat.
Let op! Wil jij langer huren dan de aangegeven 2 of 4 weken, plaats dan bij je reservering in de opmerking tot wanneer jij hem zou willen. Wij zorgen dan dat dit in het systeem wordt aangepast, mits niet iemand anders heeft gereserveerd.

TOCH WAT LATER!
Reserveer je kort van te voren, dan kunnen we niet beloven, dat het gaat lukken om alles geregeld te krijgen. Mail of bel ons gerust bij vragen. Houdt wel echt rekening met een of twee extra dagen, als je iets per post wil ontvangen.

Contact:

Om echt even tijd aan het gezin te besteden, zullen we ook onze bereikbaarheid omlaag schroeven. Het heeft dan ook onze voorkeur dat je mailt. We zullen regelmatig proberen deze te beantwoorden. Ook zullen we minder snel reageren op social media, telefoon en whatsapp. Heb je een vraag, zet deze dus even op de mail. Graag vermelden om welke dienst of welk product het gaat. Als het gaat over een drager/draagzak, dan ook graag de leeftijd en kledingmaat van kind vermelden.

Wil je graag een advies krijgen over wat bij je/jullie past of leren hoe je een product moet gebruiken, dan verwijzen we je graag door naar ons zusje, DraagPracht.