Corona – Maatregelen

geplaatst in: Blog | 0

We zitten allemaal in een hele rare en onzekere periode vanwege het Coronavirus.
Juist in onzekere tijden willen we onze kleintjes dichtbij ons houden en is nabijheid ook voor hen het beste. Want ook al begrijpen ze het nieuws niet, ze voelen heel goed aan, dat er iets gaande is. Kleine kinderen, zelfs baby’s van een paar uur oud, voelen heel goed aan wanneer er iets mis is. Ook als we ze niets laten zien, “ze weten het” door onze emoties.

Daarom willen we jullie juist ten dienste kunnen zijn met consulten en verhuur.

Consulten:

Consulten kunnen vrijwel zoals gebruikelijk via DraagPracht. We nemen wel een aantal extra maatregelen in acht. Voor meer informatie hier over.

Verhuur:

verhuur die klaar hangt voor ophalen

Het verhuren van draagsystemen kan gewoon door gaan (gelukkig). Als aanvragen tijdig binnen zijn zorgen we er voor dat de draagsystemen 48 uur voor ophalen (24 uur voor ze naar de post gaan) klaar gelegd worden. Zo laten we de systemen die terug komen ook 48 uur liggen, voor ze weer de stash in gaan.
Daarom de vraag om ruim op tijd te reserveren, zodat wij kunnen zorgen dat we die 48 uur in acht kunnen nemen.

Bij ophalen:
Om het zo veel mogelijk contactloos te houden, gaat onze voorkeur uit naar pinnen boven contant betalen, maar we hebben nog liever dat de borg via de website betaald wordt. Zo is het echt contactloos betalen.
Bij het ophalen vragen we je, na het aanbellen, op minstens 1,5m afstand te gaan staan. Wij zullen dan je product buiten zetten, waarna je het kan pakken. Dan bespreken we op afstand nog even wat je hebt ontvangen.